Gotham Blog

Warning!! Ha valaki nem szeretne spoilereket olvasni, akkor itt az idő, hogy egy másik oldalra látogasson. A legtöbb spoiler a 4. évad második feléről szól. Aki még ittmaradt annak jó szórakozást kívánok!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ha valaki sokat olvas teóriákat (mint én) akkor nem fog meglepődni, ha azt mondom, hogy nem Jerome a Joker. Sőt, ha jól belegondolunk, akkor a képregényekben sem úgy néz ki Joker, mint ahogy Jerome kinéz. Vagy ha az eddigi Jokereket nézzük: lehet, hogy mindegyiknek a nevetése, a tovább rajzolt szája és a ruhája jellegzetes volt, de Jerome-nál a ruha nem jellegzetes egyáltalán, a szája pedig csak az arclevágás miatt vált ilyenné. Egyedül csak a nevetés maradt ugyanolyannak. 

Most (mikor írom ezt) már kiderült, hogy ki a Joker, viszont még mindig vannak kételyek a kiléte felöl (amit személy szerint én nem értek). Szóval most összesítem egy kicsit az eddigi teóriákat és a sorozatban történteket

 

 

 

 

 

 

 

 

 1. Szerintem kezdem azzal a teóriával, ami mostmár megdőlt, de azért még sokan hisznek benne: Jerome a Joker. Aki egy kicsit is jártas a 4. évad második felében az tudja, hogy az évad 18. részében Jerome-ot meglövi Jim és a mélybe "ugrik". (Ha valakit érdekel alul van angolul a jelenet)(UPDATE: Kijött egy előzetes amiben hivatalosan is halott Jerome. Ezt is berakom alulra)

Emellett a 17. részben megjelenik Jerome testvére, Jeremiah Valeska. De róla majd a következő pontok egyikében fogok beszélni.

2.A legújabb teóriák egyike (amiben amúgy én is hiszek), hogy Jeremiah lesz a Joker. Ezt alátámasztja az a tény, hogy a 18. részben Jerome egy dobozt küld Jeremiah-nak, aki mikor kinyitja azt, Jokerré válik. (Erről is a jelenetet beraktam alulra)

 3.Süllyedjünk le egy kicsit az idiótaság mélyére. Edward Nygma, mint Joker.  Szerintem nem kell semmit sem mondanom erről. Az egész úgy baromság,ahogy van. Szerintem mindenki számára egyértelmű, hogy ő Rébusz, ami egyéblént a 3. évad 15.részében már elhangzott.